Vážení zákazníci, objednávky přijaté od 26. 7 do 4.8. budou expedovány 5.8. Děkujeme za pochopení. Váš Eleven tým.
Zákaznická podpora:+420 800 666 111info@eleven.cz
Měna
CZK

Nejsme továrna, jsme Eleven

„Jasně, to znám! Kdo nemá ponožky Eleven, jako by nebyl!“ I takové reakce slýcháme ve svém okolí mezi známými i neznámými. A všechna skromnost stranou, dělá nám to ohromnou radost!

Zakládáme si na tom, že jsme tradiční tuzemský výrobce. V Jablonci nad Nisou, na úpatí Jizerských hor směrem na Bedřichov, stojí budova, ve které se vše odehrává. Každý den nám projdou rukama desítky výrobků, od čepic, čelenek, triček nebo dresů po již zmíněné ponožky. Technologii a výrobu od roku 2004 neustále rozvíjíme a našimi barevnými výrobky se pyšní zákazníci nejen po celé České republice, ale i v řadě zahraničních zemí, kde fungujeme napřímo, nebo prostřednictvím našich skvělých zástupců.

Jak to děláme? Jednoduše

Vyhýbáme se spotřební módě a slevovému šílenství, udržujeme si zdravý rozum a děláme prostě to, co nám dává smysl. Od svých výrobků očekáváme dlouhou životnost a maximální funkčnost. S každým novým produktem se vydáváme na dlouhou a náročnou pouť. Vycházíme z prvotního nápadu, cesta vede přes zkušební vzorky a prototypy, které dlouhodobě testujeme zejména v našich dvou závodních týmech - běžeckém ELEVEN Run Team a cyklistickém ELEVEN Bike Team - a teprve potom pokračujeme dál. Do cíle vbíháme s finálním produktem, který splňuje všechny naše požadavky na kvalitu, funkčnost i design a který je stoprocentně připraven vyrazit do světa.

Co všechno děláme?

To je na delší povídání. Máte chvilku?

Veškeré naše produkty můžete mít ve svém designu v režimu zakázkové výroby sportovního oblečení a doplňků. Ta tvoří drtivou část naší produkce. Mezi naše zákazníky patří firmy,  sportovní týmy, skupiny nadšených sportovců i jednotlivci, kteří touží po oblečení na míru ve svých barvách. Sortiment zaměřujeme především na potřeby profesionálních i hobby cyklistů, běžců, atletů a příznivců běžeckého lyžování včetně veškerých souvisejících doplňků. Celou nabídku a nejčastější dotazy najdete na www.eleven.cz.

foto_zakazkovka

Ponožky na míru

Když už jsme se zmínili o ponožkách, věděli jste, že vám dokážeme vyrobit ponožky na zakázku a to už od jednoho páru? Na www.customsocks.cz můžete vybírat z nabídky klasických, kompresních, froté a potištěných ponožek a k tomu všemu vám poskytneme jednoho člena našeho grafického studia, který se postará o vizualizaci výsledné podoby.

foto_ponozky

Ponožky už mám, chci něco dalšího. Žádný problém!

Co byste řekli například na vlastní originální šálu? Nebo pletenou čepici? Naším nejnovějším přírůstkem je web www.customknitwear.cz, který jsme věnovali pleteným čelenkám, čepicím, kulichům a šálám na zakázku. V zásobě máme širokou škálu různě barevných přízí, nití, bambulí, podšívek, nášivek, výšivek zkrátka všeho, co je k výrobě třeba. A ještě jedna dobrá zpráva. Náš grafik se s radostí pustí do návrhu na míru přímo pro vás.

foto_cepice

Je to všechno? Kdepak…

Pokud se bavíme o počtu zákazníků, je naší největší divizí e-shop. Kolekce pod značkou ELEVEN sportswear je tu pro všechny milovníky zářivých barev a veselých vzorů. Kreativita nám rozhodně nechybí a náš e-shop www.eleven-sportswear.cz pravidelně zásobujeme novými, neokoukanými kousky. Celý sortiment e-shopu naleznete i na prodejně přímo v místě sídla firmy.

foto_sportswear

Chystané novinky na tento rok si zatím necháme pro sebe, ale jedno je jisté už teď. Bude to barevná jízda!